We willen een manier van leren aanbieden die persoonlijk en meetbaar is en werkt als een plug-in op huidige systemen. Op deze manier kan iedereen op zijn eigen niveau en snelheid leren. Top toch!

De eerste klant die gebruik maakt van deze technologie is het UMCG. Voor hen maakten wij een unieke manier van CT-scans interpreteren na binnen deze tool. We vertellen je hier meer over de tool en het unieke project met UMCG.

Lees hier het persbericht voor meer informatie.

Leren op je eigen niveau

Vraag jij je nooit af waarom de boeken die je leest of de cursussen die je volgt, gemaakt zijn voor de gemiddelde leerling. Wat als jij nu slimmer, sneller, langzamer of gewoonweg anders leert? Alledaags heeft een slimme manier ontwikkeld waarbij personen en content aan elkaar worden gematcht. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie. Er wordt gekeken naar hoe je brein werkt, hoe jij dingen leert en hoe goed de content is die je leert. Jij als uniek persoon, wat je wil leren als leerdoel en welke stof je hiervoor moet doorlopen vormen een uniek matchingsysteem.

Alledaags heeft samen met het Center for Medical Imaging van het UMCG onderzocht of we unieke nascholing kunnen bieden door het expert niveau van de deelnemer te laten passen bij de moeilijkheidsgraad van leerinhoud.

CT screening module

Is het niveau van de gebruiker hoog of laag? Is het vraagstuk moeilijk of makkelijk? De leertool is, terwijl je leert, op zoek naar de perfecte match tussen jouw leersnelheid, je niveau en de nog te leren content. De tool zorgt er zo voor dat jij je leerdoel haalt op de voor jou persoonlijk meest efficiënte en effectieve manier.

Dit betekent theoretisch dat iemand met meer ervaring en kennis, in minder tijd het leerdoel behaalt. Het systeem snapt wat hij of zij makkelijk en moeilijk vindt en biedt daardoor meer of minder leer- en oefenstof aan van een bepaalde moeilijkheidsgraad.

Inzicht in hoe je team presteert.

Leren is niet iets van alleen personen, ook organisaties leren. Je wilt als organisatie kennis borgen, delen of zelfs wanneer kennis van levensbelang is, zoals in de zorg, kennis up-to-date houden. Hoe maak je dit meetbaar? We maken inzichtelijk hoe personen leren, op deze manier kunnen we ook kijken hoe je team presteert. Wie op niveau is, wie een ander naar dat niveau zou kunnen helpen en hoe we samen beter worden. Persoonlijk, transparant en meetbaar.

Plug and Play

Deze manier van het matchen van mensen aan informatie willen we onafhankelijk van systeem aanbieden. Een plugin waarbij 'de manier van informatie matchen aan diegenen die leert en zijn leerdoel' centraal staan. Heb je unieke content welke je met anderen wilt delen op een persoonlijk en meetbare manier? Wellicht ben jij dan de volgende organisatie, die we snel kunnen aansluiten.

Hoge ambitie: wereldwijd sterfgevallen als gevolg van longkanker voorkomen

De eerste studie die in de tool komt, betreft een training waarmee radiologen een nieuw protocol voor longkanker screening kunnen trainen. Deze zal in september beschikbaar komen.

“Naast de ambitie om mensen slimmer te laten leren, is het lanceren met dit unieke nieuwe leermateriaal dubbel geweldig”, aldus Antje Meindersma. Als medeoprichter van Alledaags gelooft zij in ondernemen met een positieve impact: “Dankzij de investering van Nextgen Ventures zijn wij als Alledaags in staat om onze leeromgeving te lanceren. We zijn trots om deze ambitie te mogen delen met het UMCG en om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen longkanker. Voor ons als bureau is NextGen hierbij de perfecte partner. NextGen staat ons bij met advies en heeft oog voor de ondernemer. Bovendien NextGen heeft een goed netwerk binnen de gezondheidszorg en zo helpen zij ons echt een stap verder.”

Peter Haasjes, investment manager van NextGen Ventures, over de investering: “Wij kennen Alledaags al langere tijd en volgen hun activiteiten op de voet. Los van het feit dat het een innovatieve club is met mooie klanten, ontwikkelen zij een techniek om efficiënter en effectiever te kunnen leren. NextGen investeert in producten die de gezondheidszorg ten goede komen. Het product van Alledaags biedt de mogelijkheid zorgprofessionals beter en sneller te kunnen opleiden en dit leidt uiteindelijk tot betere zorg.”

Closen bij Trip en natuurlijk proosten met elkaar.