Niet één organisatie is hetzelfde, en geen mens leert hetzelfde. Daarom gelooft Alledaags in het op maat implementeren van modules zodat organisaties en instellingen hun eigen leeromgeving kunnen creeeren.

Wij maken mens en organisatie slimmer


Elke dag leren

Iedereen leert op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. En eigenlijk leren we elke dag van wat we om ons heen horen, zien en ervaren. We leren zelf of van anderen. In een klas of op je telefoon. Kortom: iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom geloven wij in het op maat aanpassen van leeroplossingen voor onze klant. Niet alleen gepersonaliseerd leren, maar ook op maat aansluiten bij de wensen van HR, de organisatie of de instelling.


Persoonlijk

Dankzij de inzet van verschillende algoritmes past de content zich aan, aan jouw persoonlijke niveau van leren en jouw leerdoel. Het helpt je grote hoeveelheden stof te stampen en te overhoren, of geeft je suggesties wat anderen reeds kunnen om je naar een hoger niveau te helpen.

Social

Je leert van anderen. Niet alleen van wat anderen doen of zeggen, maar vooral van de interactie met anderen over bepaalde onderwerpen. Dit kan klassikaal maar ook in chat of binnen een community.


Dashboarding

Inzicht in je ontwikkeling en je voortang. Niet alleen op persoonlijk niveau, maar ook binnen een team of een organisatie is het van groot belang inzicht te hebben in wie, wat kan en weet om kennis te ordenen en te borgen binnen je organisatie.
Al meerdere organisaties maken gebruik van onze engine en we werken elke dag nog hard aan de ontwikkeling van de standaard modules zodat deze duurzaam en efficient ingezet kunnen worden voor jouw organisatie.


Meer weten?