Alledaags, slimme digitale oplossingen


Alledaags helpt bedrijven met het maken van slimme digitale oplossingen. We doen dit al 5 jaar succesvol voor uiteenlopende klanten.

Alles om ons heen is informatie. Een dagelijks bombardement aan berichten, appjes, notificaties en andere prikkels. Hoe en wanneer je informatie toont is daarom cruciaal voor je succes.

Hoe kom je tot een slimme digitale oplossing?

We mixen twee belangrijke ingredienten om tot de beste oplossing te komen:

1. Maak het visueel

Alledaags maakt complexe informatie simpel. Samen met onze klanten starten we met strategie, en één of meerdere design thinking sessies. Met als prikkelende vraag; wat als je maar één knop hebt? Visualiseren dwingt tot focus en keuzes maken. Op deze manier krijg je de inzicht die je nodig hebt om een succesvol eerste versie van je digitale product te krijgen.

Zo hebben we voor de Sprekend Nederland app met de NTR meerdere design thinking sessies gedaan om drie doelgroepen bij elkaar te krijgen. Bij DayMate lag de focus meer op het verbeteren van de beleving in de app.

DayMate, Prijswinnende app voor rust in je dag

Snel tot de kern met een Design Thinking sessie

Het draait allemaal om heldere keuzes maken en daarmee creëer je focus. Wat wil je bereiken met je idee of product en welke functionaliteiten helpen hierbij? En wat als het product maar één knop mocht hebben, wat zou die dan kunnen?

plan een sessie

2. Laat techniek voor je werken

Wat als slimme techniek die moeilijke, lastige of vooral tijdrovende taken voor je oplost? Door slimme koppelingen of de inzet van kunstmatige intelligentie kun je techniek voor je laten werken. Hier zit de ware winst van de inzet van slimme techniek. Minder kosten of meer tijd voor de dingen die je echt wilt doen. Een voorbeeld van KI is Gepersonaliseerd Leren. Dit passen we onder andere toe in onze producten Clever en Aletta.

Aletta Academy; gepersonliseerd leren door middel van Kunstmagie Intelligentie.


Meer weten over de inzet Kunstmatige Intelligentie?

plan een afpsraak

Standaard componenten, maatwerk oplossingen.

Gedurende 5 jaar succesvolle productontwikkeling voor zeer uiteenlopende klanten, hebben we standaard modules in een engine gezet. Zo kan slimme techniek voor iedereen ingezet worden.

De bouwstenen zijn hetzelfde, maar hoe je ze gebruikt en hoe ze eruitzien maakt dat je jouw unieke product kan maken.

Klanten van Alledaags

NTR
Squla
Noordhoff
Rijksuniversiteit Groningen
NAM
UMCG
FBTO
Universiteit van Amsterdam