IT hulplijn voor online leeraanbieders

Thuis leren voor iedereen beschikbaar! Het is fantastisch dat het kan, maar het levert soms ook grote druk op voor je IT afdeling. Hoge gebruikers aantallen, allemaal tegelijkertijd, informatie beschikbaar maken, feature requests of andere zaken die je mogelijk wilt maken. Als digitaal bureau gespecialiseerd in online leren, snappen we dit als geen ander. Loop je tegen capaciteit of ander soort IT uitdagingen aan. Bel of mail ons. We staan voor je klaar.

Hulp nodig? We hebben een IT-hulplijn ingericht om online leren en de kansen die digitaliseren bieden voor iedereen mogelijk te blijven maken. Zo maken we ons samen sterk.
Neem direct contact op als je meer wilt weten of nieuwsgierig bent naar wat Alledaags doet voor online leeraanbieders. Alledaags heeft ruim 7 jaar ervaring met het bouwen van applicaties om kennis en vaardigheden te delen en te borgen als organisatie. Ons team van zelfstandige, zeer ervaren professionals staat voor je klaar. 
IT hulplijn elearning
Samen maken we ons sterk om thuis leren voor alle leerlingen in Nederland mogelijk te maken.

Wie is Alledaags?

Alledaags is DE SPECIALIST voor online leerplatformen die toe zijn aan de volgende stap. Gespecialiseerd in data en social gedreven software die je elke dag wilt gebruiken.


AI inzetten?

Benieuwd naar de kansen van Artificial Intelligence voor online leerplatformen?
Elphas is het product door Alledaags ontwikkeld om slimmer leren voor iedereen beschikbaar te maken. Weten hoe jij dit inzet in jouw platform, maak kennis met Elphas.